UNDERHOLDNING TIL KONFIRMATION MED TRYLLEKUNSTNER HOKUS POKUS

Tryllekunstner Hokus Pokus er rejsende i trylleri og festlig underholdning med et magisk trylleshow, der er uhøjtideligt og sjovt for både børn og voksne. Velegnet til en konfirmation.

Underholdning til konfirmation
Som tryllekunstner optræder jeg for alle typer forsamlinger, men kombinationen af sjov underholdning for børn og voksne er perfekt til konfirmationsfesten.

Ring eller sms 40522308 eller send en mail på hg@k-2.dk

Underholdning med konfirmanden i centrum
Når jeg tryller til en konfirmation er konfirmanden naturligvis i centrum, men resten af festen inddrages også i løjerne.


Tryllekunstner for store og små
Showet er ideelt for børn og voksne. Børnene prøver at lure tryllekunstneren, mens de voksne morer sig over børnenes reaktioner.

Optræder jeg udelukkende for voksne, er humoren i højsædet. Publikum skal fascineres og overraskes af en tryllekunstner, men de skal også have en sjov oplevelse.

Tryllekunstner med 30 års erfaring
Jeg har optrådt, siden jeg som 12 årige blev oplært af den legendariske gøgler Shorty. Derfor har jeg stor erfaring, og ved, hvad der gør sig godt for børn og voksne.

Selvom mine numre er magiske og uforståelige, er de ikke mere avancerede, end at alle kan følge med. Jeg lægger vægt på de klassiske effekter og tidløse jokes, der kan forstås af både unge og ældre.

Et godt tilbud
Har du brug for et underholdende trylleshow,
der ikke tager sig selv alt for alvorligt? Så kan du trygt
engagere Hokus Pokus.

Ring 40522308 for et uforpligtende tilbud - besøg også Hokus Pokus og www.tryllekenneth.dk


Tryllekunstner Hokus Pokus er velegnet som underholdning til konfirmation | underholdning til fastelavn | underholdning til firmafest | underholdning til børnefødselsdag | underholdning til fødselsdag | underholdning til fest | underholdning til familiefest | julemand - underholdning til julefest