UNDERHOLDNING TIL FEST MED TRYLLEKUNSTNER HOKUS POKUS

Tryllekunstner Hokus Pokus er rejsende i trylleri og festlig underholdning med et magisk trylleshow, der er uhøjtideligt og sjovt for både børn og voksne. Velegnet til fest - både for børn og voksne.

Underholdning til festen
Som tryllekunstner optræder jeg for alle typer forsamlinger, men kombinationen af sjov underholdning for børn og voksne er perfekt festunderholdning.

Ring eller sms 40522308 eller send en mail på hg@k-2.dk

Tryllekunstner - et sjovt indslag til enhver fest
Skal der ske noget særligt til din næste fest? Så er underholdning med en professionel tryllekunstner vejen at gå og festen vil blive husket mange år fremover.


Tryllekunstner for store og små
Showet er ideelt for børn og voksne. Børnene prøver at lure tryllekunstneren, mens de voksne morer sig over børnenes reaktioner.

Optræder jeg udelukkende for voksne, er humoren i højsædet. Publikum skal fascineres og overraskes af en tryllekunstner, men de skal også have en sjov oplevelse.

Tryllekunstner med 30 års erfaring
Jeg har optrådt, siden jeg som 12 årige blev oplært af den legendariske gøgler Shorty. Derfor har jeg stor erfaring, og ved, hvad der gør sig godt for børn og voksne.

Selvom mine numre er magiske og uforståelige, er de ikke mere avancerede, end at alle kan følge med. Jeg lægger vægt på de klassiske effekter og tidløse jokes, der kan forstås af både unge og ældre.

Et godt tilbud
Har du brug for et underholdende trylleshow,
der ikke tager sig selv alt for alvorligt? Så kan du trygt
engagere Hokus Pokus til den næste fest.

Ring 40522308 for et uforpligtende tilbud - besøg også Hokus Pokus og www.tryllekenneth.dk


Tryllekunstner Hokus Pokus er velegnet som underholdning til konfirmation | underholdning til fastelavn | underholdning til firmafest | underholdning til børnefødselsdag | underholdning til fødselsdag | underholdning til fest | underholdning til familiefest | julemand - underholdning til julefest